Мешканка Флориди Алтріша Кук після пологів дуже соромилася своєї фігури і вирішила сама пошити собі купальник, який прихрвував би недоліки фігури.

Жінка виклала фото купальника в інтернет. І несподівано її дизайнерська задумка отримала приголомшливий успіх. На Алтрішу посипалися схвальні коментарі та відгуки. Жінка вирішила і далі розвивати свою ідею.

Зовсім нещодавно народилася її власна колекція купальників із завищеною талією, які зараз в моді не тільки у матусь, а й у дівчат з модельними даними. Основна фішка купальників в їхньому фасоні, що приховує всі недоліки фігури і підкреслює гідність.

Читайте також: Російські воєнторги продають купальники а-ля "Новоросія"

Для Алтріші найважливішими стали листи подяки від жінок, які тривалий час не наважувалися надіти роздільний купальник.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Важливо, щоб абсолютно кожна жінка, яка одягне цей купальник, почувалася на пляжі красивою і сексуальною", - говорить дизайнерка.

Сьогодні купальники 28-річної мами-дизайнерки відомі всьому світові.