Відео, на якому матуся-єнот вчить своє дитинча лазити по деревах, поступово набирає популярності в YouTube. Про це повідомляє Газета.

Більше 200 тисяч користувачів продивились його за кілька днів.

Видно, що перші уроки лазіння по деревах важко даються малюку. Але мама не відступає та наполегливо вчить його лізти на стовбур. Малюк спотикається,але за допомогою мами все-таки долає дистанцію.

Матеріал по темі: Єнот осідлав алігатора у США

В американському місті Окала штату Флорида єнот зумів осідлати крокодила. Річарда Джонс розповів, що фото зробив його син під час сімейної прогулянки вздовж річки по національному парку Окала.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У якийсь момент дитина наблизилася до води, щоб зробити знімок, а єнот, імовірно, злякавшись її, застрибнув на спину алігатора. За кілька секунд ссавець повернувся на землю.