Міністра промислової політики Криму Андрія Скринника підозрюють у допомозі в розкраданні державного майна в особливо великому розмірі. У зв'язку з цим у неділю міністр був затриманий правоохоронцями.

За інформацією ФСБ, У Бахчисарайському районі за допомогою Скринника Бахчисарайське районне споживче товариство (БРПО) перейшло у приватні руки. Це розцінили як розкрадання майна, що належить республіці, вартістю понад 48 млн рублів.

Підозрюваними у цій справі також проходять Василь Хмелевський та Ігор Карпов, які раніше входили до складу керівництва БРПО.

Слідчий відділ регіонального управління ФСБ порушив справу про шахрайство, скоєне групою осіб, а також про пособництво у вчиненні шахрайства.

Читайте також: "Влада" окупованого Криму очікує припливу українських туристів

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Міністру загрожує запобіжний захід у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років і штраф у розмірі до одного мільйона рублів.

Нагадаємо, що Андрій Скринник свого часу був нагороджений медалями "За доблесну працю" та "За повернення Криму", а також почесною грамотою повноважного представника президента Російської Федерації в Кримському федеральному окрузі.