На сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій з'явилося відео загоряння сухої трави в зоні відчуження у Чорнобилі.

"На місці події розгорнули штаб пожежогасіння, працює мобільна оперативна група на чолі із заступником начальника ГУ ГосЧС в Київській області Кисельовим П.С. Загальну координацію дій з гасіння пожежі здійснює перший заступник глави ГосЧС Мельчуцкій А.Г.", - повідомляють у прес-службі відомства.

Читайте також: У чорнобильській зоні гасять пожежу площею у 130 гектарів

Нагадаємо, раніше повідомили, що пожежа почалася вчора, 29 червня, на території комплексу "Чорнобильська пуща" у Зоні відчуження та безумовного відселення в районі села Ковшилівка та смт Поліське в заплаві річки Уж.

До ліквідації вогню залучили 117 пожежників та 24 одиниці техніки, а також організували повітряну розвідку вертольотом ДСНС для оцінки ситуації та залучення пожежної авіації.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще