Ввечері 30 червня на полі біля села Дубрівка Ужгородського району, корова впала у пожежну водойму глибиною понад 2 метри.

Про це повідомляє прес-служба Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області.

Тварина під час випасання провалилася в яму з водою. Яма була прикрита жерстю і корова не змогла самостійно вибратися звідти. Рятувальники отримали виклик про подію о 17:15.

На місце одразу виїхало одне відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Насамперед рятувальники відкачали воду з ями за допомогою насос, а потім настелили дощок, щоб тварині було легше вибратись із пастки. Корову обв'язали мотузкою та допомогли по дошкам вийти на поверхню.

Читайте також: 15 естонських телят перетнули російський кордон

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Загалом на "спецоперацію" рятувальники витратили приблизно півтори години. Тим часом жінці, яка випасала худобу стало зле. Вона дуже переживала з приводу цієї ситуації.

Очевидці події викликали для потерпілої бригаду "швидкої допомоги". Лікарі одразу надали жінці першу медичну допомогу, а потім її відпустили додому.