Працівники Лук'янівського СІЗО і колоній Київської області стали частіше знаходити в передачах заборонені предмети: наркотики, гроші та мобільні.

Про це розповіли в управлінні ДПтСУ у Києві та області.

"За останній час намагалися передати мобільні - 405 штук, наркотики - 322 грами, гроші - 4,5 тис. грн, дріжджі і спирт", - повідомляють правоохоронці.

Читайте також: У США 5 днів шукають убивць, які втекли з найнадійнішої в'язниці

"Днями співробітники колонії затримали 60-річну бабусю, яка несла сигарети, напхані наркотиками. Заборонені речовини ховають і в тюбиках з мазями, і зашивають під підкладку одягу", - розповіла начальник прес-служби управління ДПтС в Києві та області Гаяне Оганесян.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів попереджають, що передача наркотиків може каратися терміном позбавлення волі до восьми років.