Двоє убивць, яким вдалося втекти з однієї з найнадійніших в'язниць США, можуть претендувати на місце в Книзі рекордів Ґіннеса. Вони втекли з в'язниці, з якої ніхто не тікав 150 років. Зловмисники перебувають на волі вже 5 днів, а поліції так і не вдалось вийти на їх слід.

Про це повідомляє Еuronews.

Окрім штату Нью-Йорк, де розташована в'язниця посиленого режиму, зону пошуків розширили і на сусідній Вермонт. Він знаходиться на кордоні з Канадою. Сотні американських поліцейських прочісують кожний сантиметр. Проте це поки не дало ніяких результатів.

Губернатор штату Пітер Шумлін закликав громадян діяти спільно, щоб повернути злочинців за грати.

"Якщо ви побачите підозрілих осіб, краще не підходьте, а телефонуйте поліції. Зачиніть двері, будьте пильними", – наголосив він.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Читайте також: У Флориді обстріляли шкільний автобус і поранили двох дівчаток

За інформацію про втікачів обіцяють нагороду у 100 тисяч доларів. У магазинах роздають листівки з їхніми фото. До втечі зловмисники, нібито, часто згадували у розмовах Вермонт. У штаті багато лісів, де вони можуть сховатися.

Ричард Матт відбував 25-річне ув'язнення, його сусід у камері Девід Свет – довічне. Вони просвердлили діру у стіні і вибрались з тюрми через систему каналізації. У поліції припускають, що в'язням допомогла жінка-охоронець.