Жителі Донецька соціальних мережах обговорюють вибухи, які вже кілька годин лунають і місті. Про це повідомляє Сегодня.

Очевидці повідомили, що дим та звуки доносяться з північного району міста, але вибухові хвилі доходять і до центру.

Мешканці Донецька не перший раз стикаються з вибухами, але ці вони називають "дивними".

"Були три потужні вибухи з періодичністю хвилин у двадцять. Причому вибух був несильний по звуку, а ось хвиля вибухова — потужна. Будинок затремтів, і вікно розчахнулось", - розповів житель Київського району Ілля.

Мешканці центральної частини Донецька - Ворошиловського району повідомили, що дивні звуки лунають з боку зруйнованого аеропорту.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Це було щось незрозуміле. Залпи і прильоти ми вже давно навчилися відрізняти, а зараз звук такий, ніби величезний молот ударив по залізному листу. Вибух розкотистий такий і тривалий", — розповіла донеччанка Ірина.

Читайте також: Донецьку загрожує радіація через вибух на заводі

Нагадаємо, що ввечері 17 червня на Донецькому казенному заводі хімічних виробів стався вибух. Вибухова хвиля докотилась до центру міста.