У Києві п'яний генерал влаштував ДТП і відмовився проходити тест на алкоголь.

Вночі 2 липня в столиці таксисти та члени Дорожнього контролю затримали генерала-майора на пенсії Олександра Кошарного в нетверезому стані.

Спільними зусиллями таксистів і членів Дорожнього контролю Кошарного на автомобілі з наклейками International police department вдалося затримати під Індустріальним мостом у Києві після того, як він скоїв ДТП і спробував сховатися, розповів kiev.segodnya.ua активіст Дорожнього контролю Руслан Гвоздик.

Автомобіль генерала виявився подряпаним, на правому крилі машини була вм'ятина. Також був пошкоджений колісний диск і правий кут бампера.

Читайте також: Одесит прокусив плече даїшнику, щоб не платити штраф

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

При цьому Кошарний категорично відмовився проходити тест на алкоголь, викрикував лайки і прямо на місці сходив за малою нуждою.

У затриманого при собі виявили 7 різних фейкових посвідчень, серед яких були такі посади як "президент", "віце-генерал" і т.д., проте офіційного посвідчення особи Кошарний не мав, зокрема і водійських прав.

У ДАІ повідомляють, що обставини події наразі уточнюють.