Служба безпеки України виявила в Києві схованку з 4 кг вибухівки, зброю та боєприпаси. Виявили її у промисловій зоні столичного Дарницького району Києва.

Про це повідомляє прес-службі СБУ.

Неподалік напівзруйнованого будинку співробітники СБУ знайшли ретельно замасковану схованку. Вони вилучили з неї вісім циліндричних тротилових шашок ІМ-82, шість толових шашок по 75 грамів кожна, шість тротилових шашок з отворами під детонатори та самі детонатори.

До однієї з шашок вагою 200 г були прикріплені 20-ти сантиметрові металеві цвяхи.

Також зі схрону вилучили автомат АК-74У з двома пластиковими магазинами та карабін СКС. В схованці знайшли велику кількість набоїв різного калібру.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читайте також: СБУ не радить користуватись "Одноклассниками" з 1 серпня

Крім того, поруч зі зброєю правоохоронці знайшли загорнуту у мішковину старовинну ікону із зображенням Покрови Пресвятої Богородиці.

Наразі тривають оперативно-слідчі дії. Відкрите кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне поводження зі зброєю".