Російський бізнесмен і власник велокоманди "Тінькофф-Сакс" Олег Тіньков пообіцяв вражаючу нагороду за повторення трюків на велосипеді, які виконав італієць Вітторіо Брумотті.

"Божевільний Брумотті, хто повторить - приз € 1,000,000", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Знаменитий італійський екстремал Вітторіо Брумотті поділився новим відео з трюком. Він вчергове продемонстрував своє вміння виконувати неймовірні речі на велосипеді.

Свій фрістайл італієць виконує на незвичному для тріалістів шосейному велосипеді. Брумотті відомий своїми запаморочливими трюками і рекордами книги Гіннеса.

Читайте також: Швейцарець пролетів над Дубаєм на реактивному ранці (відео)

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Три роки тому він встановив унікальний світовий рекорд в Дубаї. Брумотті піднявся на велосипеді по сходах на найвищий хмарочос у світі - "Бурдж Каліфа". Його висота становить 828 метрів. Він перестрибав, не торкаючись підлоги ногами, 160 поверхів і 3700 сходинок за 2 години 20 хвилин.