Днями в Харкові засвітився ексклюзивний позашляховик, що нагадує за своїм виглядом пікап Toyota Tundra. У автомобіля київські номери.

Про це повідомляє автопортал "ТопЖир".

Це вельми рідкісний автомобіль, який називається Devolro Diablo. Виробляє його тюнинг-ательє з Маямі Devolro. Однак засновниками ательє є вихідці з Росії. Тираж автомобіля - 40-50 екземплярів на рік. Ціна такої екзотики стартує від 250 тис. доларів.

Автомобіль є люксовим пікапом, побудованим на базі Toyota Tundra. Машина доопрацьована для пересування по важкому бездоріжжю. Вона оснащена восьмициліндровим двигуном з компресором з потужністю 580 к.с.

Читайте також: В Києві їздить Lamborghini Carbonado за € 1.25 мільйона (фото)

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У заміському циклі Diablo витрачає близько 25 літрів на 100 км, у місті - 27 літрів. Маса пікапа становить 3311 кг, а його вантажопідйомність - 1360 кг.

Весь кузов машини покритий плівкою "під карбон". Салон Diablo допрацьовують залежно від побажань клієнта. Інтер'єр можна обробити розкішною шкірою, а внутрішнє оздоблення оснастити міні-баром, телевізором і системою об'ємного звуку. Велике багажне відділення легко перетворюється на повноцінне житло з ліжком, холодильником, плитою, раковиною і санвузлом.