В Іллічівську Одеської області увечері 4 липня невідомий обстріляв із травматичної зброї групу людей. Він поранив п'ятеро мешканців міста, один із яких помер у лікарні.

Про це повідомляє прес-служба міліції в Одеській області.

"О 22:40 до Іллічівського міського відділу міліції надійшло повідомлення, про те що по вул. Олександрійської біля бару відбувається бійка між невідомими. Невстановлена ​​особа здійснило постріли з травматичної зброї у бік людей, після чого зник у невідомому напрямку", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Одесі підірвали кафе власників-патріотів (фото)

В результаті стрілянини п'ятеро громадян отримали поранення грудної клітини та ніг. Їх госпіталізували до медичного закладу.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Від отриманих поранень один чоловік 1975 року народження помер у лікарні.

"Правоохоронці проводять першочергові слідчі дії і встановлюють обставини даної події. Ведуть розшук зловмисника", - зазначили в міліції.

Нагадаємо, 2 липня, близько 2:40 в центрі Одеси пролунав потужний вибух. Пошкодило фасад кафе "У Ангелова" на вулиці Жуковського.

Перед вибухом в кафе знеструмили камери зовнішнього спостереження. Жертв і постраждалих - немає.