Батько покійної співачки Жанни Фріске Володимир Копилов повідомив, що у нього перед клінікою, що здійснювала лікування доньки, є борг у 106 тисяч доларів.

В інтерв'ю російському телеканалу Копилов розвіяв чутки про те, що сім'я Жанни Фріске привласнила гроші, зібрані на її лікування шанувальниками артистки.

"З приводу зібраних грошей, я можу сказати, що 70 відсотків прислали родичі, знайомі і друзі з шоу-бізнесу і взагалі люди заможні. Це однозначно. І я не міг взяти ці гроші. Тому що вони були на Жаннін рахунках, а Жанна не могла написати довіреність ", - каже батько співачки.

Читайте також: З машини загиблого співака Левицького вкрали ноутбук з піснями

Виявляється, він досі не оплатив рахунки за лікування в Майамі - у найпершій клініці, в якій перебувала Жанна.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Останні ліки 10 тисяч євро коштували за одиницю. Їздили в Лос-Анджелес, я в Ізраїль їздив за цими ліками", - розповідає Копилов.

Родина Фріске впоралася з оплатою лікування лише завдяки тому, що небайдужі колеги Жанни та друзі допомогли зібрати потрібну суму. Крім того, батько зірки продав свій бізнес у Дубаї.