Терористи з 18.00 до опівночі здійснили 20 атак на бойові позиції українських військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

З 19.30 протягом двох годин бойовики вели потужний обстріл позицій бійців АТО поблизу населених пунктів Кримське, що на Луганщині. Сепаратисти використали також 120-мм та 82-мм міномети, БМП, та стрілецьку зброю.

Також збройні провокації з боку бойовиків відбулися в районах населених пунктів Опитне, Піски, Авдіївка, Водяне, Верхньоторецьке, на Донеччині, та Станиця Луганська.

З 21.25 до опівночі в небі над Луганщиною зафіксували сім прольотів ворожих безпілотників.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Сьогодні, 9 липня, одразу з опівночі, сепаратисти одночасно обстріляли зі 120-мм мінометів позиції сил АТО в районах населеного пункту Березове та Новотроїцьке, що на Донеччині.

З 3.50 по 4.00 з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" сепаратисти обстріляли Гранітне, на Маріупольському напрямку.

Матеріал по темі: Терористи 20 разів обстріляли Донецьку область

До 6 ранку бойовики також застосовували під час обстрілів позицій українських військ стрілецьку зброю, міномети та гранатомети. У центрі обстрілів опинились Станиця Луганська та Кримське, на Луганщині, Луганське, Опитне, Кірово на Донеччині.

У штабі підкреслили, що ситуація в зоні АТО цілком контролюється українськими військовими.