Сьогодні близько 6:30 години ранку під Миколаєвом загорівся поїзда Київ - Миколаїв.

Про це повідомив один з пасажирів поїзда, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Він повинен був прибути в Миколаїв о 7:12. Однак поїзд зупинився за 20 кілометрів від пункту призначення, в селі Калинівка.

"Нас просто викинули з поїзда, сказали виходити і все. Ми йшли три кілометри пішки. Було багато дітей, але місцеві підключилися, дітей забрали", - повідомив пасажир.

Пожежного поїзда, за його словами, не було десь півтори години. Він зазначив, що пожежа почали гасити підручними засобами, вогнегасниками, водою. Однак це не дало результатів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Провідник, за словами свідка, пояснив, що до старого дизельного локомотиву причепили забагато вагонів. Пожежа почалася "через кондиціонери не витримав старий поїзд".

За словами пасажира, в результаті події ніхто не постраждав, але через сильну задимленість перебувати в перших вагонах було неможливо.

Читайте також: У Сумах за лічені хвилини згоріла маршрутка (відео)

"Нам заборонили поруч з поїздом стояти, тому що багато мазуту, можна отруїтися", - зазначив він.

Провідник сказав, за словами очевидця, що допомоги не варто чекати, а змінний поїзд прийде невідомо коли. Тим, хто зможе, сказали добиратися своїм ходом.

Однак, за словами пасажира, про подію дізналися місцеві жителі, і "оперативно під'їхало багато машин".