Як повідомляє Автомайдан, власником розкішного будинку, побудованого на березі Дніпра, є бізнесмен, колишній спортсмен та депутат від СДПУ(о) Анатолій Писаренко.

Автомайдану вдалося провести повітряну зйомку над будинком Писаренка. На кадрах можна побачити, що на території вілли присутні машини, човни та гаражі в будівлі.

Як повідомили у "Земельному кадастрі" Києва , будівля розташована на ділянках №124 та №125. Землекористувачем значиться "фізична особа" (№124) та корпорація "ЕЙ.ПІ.Файненсінг, ІНК." (№125).

Читайте також: Син скандального прокурора безтурботно ухилявся від військової служби

Пізніше стало відомо, що фізична адреса компанії знаходиться у Сполучених Штатах, а її власником є Анатолій Писаренко. Також працівники будинку розповіли, що дійсно в цьому місці мешкає Писаренко, якого в той момент не було вдома.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Нагадаємо, що в вісімдесяті роки Анатолій Писаренко був видатним важкоатлетом. Йому належать 17 світових рекордів, серед яких 265 кг в поштовху.