11 липня, курсанти першого курсу факультету Військово-морських сил Одеської національної морської академії взяли участь у шлюпкових перегонах. Змагання проводились серед одеських морських навчальних закладів із нагоди 140-річчя Одеського Чорноморського яхт-клубу.

Завдяки вправності та професійності перше місце вибороли військові моряки.

"Наші курсанти тренувалися протягом двох місяців. Уміння вправно керувати ялом для майбутніх флотських офіцерів є дуже важливим, тому у нашому навчальному закладі морській підготовці приділяють значну увагу, – зазначив начальник факультету Військово-морських сил Одеської національної морської академії капітан 1 рангу Ростислав Шаров.

Він додав, що найближчим часом курсанти факультету відповідно до плану навчального процесу вирушать у шлюпковий похід.

Читайте також: Українські волейболістки вибороли срібло на Універсіаді

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

За інформацією офіцера для абітурієнтів, набір для вступу на факультет Військово-морських сил Одеської національної морської академії триватиме до 20 липня.