В районі Маріуполя Донецької області терористи стягують військову техніку. Про це йдеться в новому звіті місії ОБСЄ. Його опублікували вчора ввечері.

У звіті сказано, що сепаратисти продовжують порушувати Мінські угоди. Нові танки терористів з'явилися після переговорів контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі, де обидві сторони заявили про готовність відводу техніки від лінії розмежування.

"Безпілотні літальні апарати (БПЛА) СММ продовжують спостерігати концентрацію військової техніки в районі контрольованого" ДНР "Комсомольського (76 км на північний схід від Маріуполя), зазначивши 6 танків, 41 бронетранспортер (БТР) і більше 40 військових вантажівок різних типів", - йдеться у звіті.

Експерти відзначили, що в контрольованому "ДНР" Безіменному, розташованому недалеко від Маріуполя літальні оппарата спостерігали 3 танки, БТР, 28 бронемашин і 30 військових вантажівок.

Матеріал по темі: Через обстрілу колони ВСУ двоє бійців поранені

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також СММ в Луганській області спостерігала 6 основних бойових танків (ОБТ Т-72) і 1 Т-64 в районах, контрольованих урядом України, в підконтрольних "ЛНР" районах області співробітники Місії побачили 2 танка Т-64.

Нагадаємо, що в штабі АТО повідомили, що ситуація в зоні АТО знову загострюється. Терористи роблять атаки на бойові позиції сил АТО. Бої в районі Донецького аеропорту тривають в цілодобовому режимі.