За останній місяць правоохоронці вилучили майже двісті велосипедів, реагуючи на повідомлення мешканців обласного центру про зникнення велосипедів.

Про це повідомляє прес-служба міліції.

"Здебільшого зловмисники користувалися необачністю та безпечністю громадян щодо збереження власних роверів. Залишені без нагляду, у під'їздах, магазинах, розважальних закладах, не надійно зафіксовані велосипеди й надалі стають легкою здобиччю для крадіїв", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Києві встановили новий велорекорд (фото)

Правоохоронці викрили торгову точку, де продавалися "двоколісні", нібито із-за кордону.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Під час проведення обшуку, оперативники вилучили понад 160 велосипедів різних моделей - як дороговартісні так і малого цінового сегменту.

Серед них були крадені у мешканців обласного центру. Вподальшому вдалося встановити і осіб, які доставляли велотранспорт на продаж.

Згідно інформації, двоє мешканців Чернівецької області, віком 23-х та 26-ти років, зізналися співробітникам міліції у скоєнні крадіжок велосипедів.

Наразі встановлюють всіх потерпілих від дій зловмисників.

Слідчі кваліфікують їхні дії за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років.

"Коли вам пропонують придбати велосипед за низькою ціною, це вас має насторожити. Велика ймовірність того, що він є краденим", - попереджає прес-служба міліції.