Результати судової медекспертизи спростували версію про те, що відомого блюзового гітариста та співака Бі Бі Кінга отруїли.

Про це повідомляє Корреспондент.

"Експертизу проводив коронер округу Кларк в штаті Невада, де і помер Кінг. Вивчення причин смерті почалося після того, як дві дочки музиканта заявили, що їхній батько міг бути отруєний його помічником", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Король блюзу Бі Бі Кінг помер в Лас-Вегасі

Коронер заявив, що причина смерті Бі Бі Кінга - наслідки хвороби Альцгеймера, атеросклерозу, серцевої недостатності, цукрового діабету та проблем з тиском.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ми можемо з упевненістю говорити, що причини смерті містера Кінга були абсолютно природними", - сказав він.

Нагадаємо, 15 травня, відомий американський блюзовий музикант Бі Бі Кінг помер у США на 90-му році життя.

Бі Бі Кінг, за словами його адвоката Брента Брайсона, помер уві сні в четвер о 21:40 за місцевим часом у своєму будинку в Лас-Вегасі.

6 квітня 2015 гітариста госпіталізували. Тоді у нього діагностували зневоднення організму через цукровий діабет другого типу, яким музикант страждав більше 20 років. За два дні його виписали із лікарні.