Експерти весільної моди з порталу для наречених "Vashi Diamonds" склали список найбільш культових весільних суконь в історії.

Про це повідомляє Dailymail.

У сотню найкращих суконь для наречених потрапили як вироби популярних модних будинків, так і роботи дизайнерів, які не отримали поки популярність.

Експерти в п'ятірку кращих весільних суконь включили наряд Кейт Міддлтон від Alexander McQueen, Вікторії Бекхем від Vera Wang, Мішель Обами від невідомого модельєра, Енн Хетеуей від Valentino.

Особливу увагу отримав наряд Одрі Хепберн, який зайняв три позиції в рейтингу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Матеріал по темі: Як дівчата в бікіні ловлять рибу на "звабливого" живця (фото)

Актриса вперше виходила заміж в 1952 році за бізнесмена Джеймса Хенсона. У 1954 році на своїй другій весілля з режисером Мелом Феррером Хепберн одягла вкорочене плаття від модного будинку Balmain. Ще одним весільним вбранням знаменитості став наряд від марки Givenchy, яке вона одягла на церемонію одруження з італійським психіатром Андреа Дотті.