Сьогодні представники торгових точок, що продають шаурму і кави протестують під будівлею Київської міської державної адміністрації.

Директор департаменту благоустрою та збереження природного середовища КМДА Дмитро Білоцерківець на своїй сторінці в Facebook повідомив, що протестувальники перекрили Хрещатик.

"Черговий мітинг, на цей раз власники шаурма-автомобілів та кавоварок, вимагають скасувати рішення Київради, яке дало право демонтувати їхні незаконні точки торгівлі", - написав він.

Він підкреслив, що протестувальники вимагають його відставки.

"Перекривши дорогу на Хрещатику мафовики вимагають моєї відставки, для того, що б свавілля у сфері МАФів тривало і не було демонтажів. Всі великі мережевики мафовікі на місці", - написав він.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Матеріал по темі: Під Радою продають місця для депутатів - олігархів (фото)

Раніше мер Києва Віталій Кличко заявив, що демонтуючи нелегальні МАФи, столична влада діє у рамках закону. Він зазначив, що договір оренди вже закінчився і новий не укладали. Кличко підкреслив, що нові кіоски не поставлять.

10 липня близько 4 ранку в Києві підприємці, чиї кіоски почали зносити в переході станції метро Харківська, спробували перекрити проспект Бажана. Через це на дорозі утворилася двокілометрова пробка.