Сьогодні в Генічеську Херсонської області міські служби демонтували пам'ятник Леніну.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

Фото поваленого Леніна активно коментують у соціальних мережах. Процесом керував особисто виконуючий обов'язки міського голови Олександр Тулупов.

"Щойно. Роботою керував сам і. о. мера. Ніхто нікого не попереджав. Почув від випадкових перехожих. Встиг до кінця. Люди мовчали і намагалися не дивитися один одному в очі. Тільки один мужик інтелігентного вигляду відійшов від групи і шепнув мені: "Слава богу. Нарешті", - написав кореспондент газети "Вісник Приазов'я" Андрій Бейник на своїй сторінці в Facebook.

Тулупов підкреслив, що місцева громада на 90 відсотків поставилася до демонтажу пам'ятника нормально, але деякі городяни обурювалися в той час, коли Леніна зносили.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ми виконали рішення сесії, прийняте в лютому, і виконали закон про "декомунізації". Ми не дали звалити цей пам'ятник, ми його залишили для історії. Він у нас сьогодні на відповідальному зберіганні в одному з комунальних підприємств", - повідомив він.

Матеріал по темі: У Луганській області за ніч знесли два пам'ятники Леніну

Фото поваленого пам'ятника Леніну вже активно розходиться в соціальних мережах.

Нагадаємо, що бійці АТО на Луганщині, щоб не зносити пам'ятник Леніну, зробили з нього Тараса Шевченка.