Режисер та музикант, що негативно висловлювався про Майдан та схвалив окупацію Криму й Донбасу, запрошений в Україну на 28 липня. Концерт попередньо планували провести в "Палаці спорту", але наразі виступ під питанням через суспільний резонанс.

Про це повідомляє телеканал ТСН.

Раніше Кустуріца схвалював окупацію Криму та політику Путіна і, здавалося, шлях до України для режисера закритий. Однак "Брати Карамазови", гурт відомий прихильністю до Московського патріархату, вирішили запросити зірку.

За привід узяли тисячну річницю від дня смерті князя Володимира. Назву концерту на афішах написали українською, але з помилкою - "Любов спасає світ" замість "рятує".

Читайте також: "Табула Раса" і "Zdob si zdub" відмовилися від київського концерту

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тільки за оренду залу в "Палаці спорту" організатори мали заплатити 130 тисяч гривень. Приміщення дозволяло, аби на цей концерт потрапили від 6 до 10 тисяч людей. Ціни на захід зробили доступними – від 10 до 100 гривень. Однак продати встигли лише сорок квитків.

Тим часом, у "Палаці спорту" запевняють, що концерт скасували, остерігаючись, що почнуться безлади. Проте в приватних касах стверджують, що квитки продають.

Наразі зв'язку з організаторами концерту немає. Тому скасують концерт взагалі чи просто перенесуть до іншої лояльнішої зали, стане відомо згодом.