Служба безпеки України затримала мешканця смт Новотроїцьке Волноваського району Донецької області. Чоловік входив до складу "Сомалі" і воював проти української влади.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"У листопаді минулого року терорист на прізвисько "Кащей" з матеріальних міркувань приєднався до незаконного збройного формування "Сомалі". Він брав активну участь у бойових діях поблизу Донецького аеропорту", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Бойовик із "Сомалі" назвав свою дитину Гіві

"Отримавши поранення, несумісне з подальшою участю в бойових діях, зловмисник повернувся на українську територію. Його завданням було налагодження збору і передачі інформації про місця дислокації та переміщення військовослужбовців і техніки ЗСУ", - додають силовики.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир
Показати ще

Чоловіка звунувачують у створенні терористичної організації. Розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення.