У "Київенерго" попередили про можливе знеструмленні садиби.

У "Межигір'я" можуть припинити подавати електроенергію через борги, які станом на 1 липня сягли більше 11,1 млн грн, передає ПАТ "Київенерго".

"Люди, які контролюють територію і майно, в тому числі і високовольтне обладнання підстанції "Прибережна", спочатку вели переговори про відстрочку погашення боргу та можливості його реструктуризації, а комендант "Межигір'я" Денис Тарахкотелік обіцяв врегулювати питання заборгованості. Однак до теперішнього моменту оплату так і не провели", - зазначають у відомстві.

Читайте також: До прокурорам привезли зоопарк Януковича (відео)

Крім цього, в компанії постачальника електрики відзначили, що проблем додає також і те, що у "Київенерго" немає юридичних підстав для того, щоб укласти договір на поставку електрики з організацією "НПУ Межигір'я", оскільки активісти, які її створили і проживають в резиденції, не надали правопідтверджуючих документів на об'єкти садиби.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Компанія постійно інформувала про цю ситуацію виконавчу і законодавчу влади України - Верховну Раду, Кабінет міністрів, Фонд держмайна, МВС, Мінтопенергоугля, НКРЕКУ та інші міністерства і відомства. Проте досі для вирішення цього питання не прийнято жодних дієвих заходів, і проблема залишається невирішеною. Наразі "Київенерго" розглядає можливість розірвання договору з ТОВ "Танталіт" і припинення поставок електроенергії на територію "Межигір'я", - підкреслили в "Київенерго".