До Генеральної прокуратури звезли всіх тварин з зоопарку Межигір'я. Не було лише тільки славнозвісних страусів, яких "підтримував" Віктор Янукович.

З резиденції колишнього президента до ГПУ привезли свиню, курей, кіз та індиків. Про це розповідає ТСН.

Ветеринари вирішили таким чином нагадати державі, що тварин і колишне майно Януковича має взяти на баланс.

"Досі не проводилось розслідування, досі це питання у повітрі висить. І не дають можливість віддати це народу, тож народ і хоче спитати", - розповідає про мету акції помічник коменданта Межигір'я Мирослав Могиль.

У лютому 2014 року нардепи постановили націоналізувати резиденцію та прилеглу територію. Але Кабмін, який би мав втілити постанову у життя, досі не зробив цього. Там посилаються на Генпрокуратуру, яка увесь цей час займається Межигір'ям.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Читайте також: За попавшогося на хабарі зампрокурора Київщини призначили мізерну заставу

А тепер прокурори посилаються на досудове розслідування. Адже нещодавно з'явився новий власник резиденції президента-втікача. Олександр Приймак стверджує, що вісім місяців тому викупив частину резиденції Сергія Клюєва, але ключі йому не дають.

"Нікому ми ключі віддавати не будемо, жодним незнайомим людям. І будемо вимагати у ГПУ, щоб передали тимчасово на баланс громадської організації", - каже комендант резиденції Денис Тарахкотелик.