Кабінет міністрів веде переговори про передачу в управління окремих українських митниць відомоій британської компанії Crown Agents. Вона має подібний досвід в країнах Європейського союзу, а також в інших державах.

Про це повідомляє "Інтефакс-Україна".

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк підкреслив, що мова йде не тільки про те, щоб ввести нову культуру спілкування на митних пунктах пропуску. Потрібно продемонструвати, за його словами, що ліквідація корупції на митниці може істотно збільшити надходження до бюджету.

Раніше повідомлялося, що протягом серпня і вересня, згідно з домовленостями з представниками митниці та прикордонної служби США, в Україну приїдуть американські митники. Вони поділяться своїм професійним досвідом з українськими колегами.

Читайте також: Американські митники навчать українських колег не брати хабарів

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Останнім часом гостро стало питання про проблеми з контрабандою на українській митниці.

Нагадаємо, весь керівний склад митниці Закарпатської області усунули від виконання обов'язків для проведення службової перевірки фактів корупції. Причиною цього стала перестрілка в Мукачеві за участю "Правого сектора", правоохоронців та оточення народного депутата Михайла Ланьо.