Сьогодні Служба безпеки України розсекретила на Київщині два арсенала зброї. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Один склад знайшли в Броварах. Зброю вивезли із зони проведення АТО.

"Під час обшуків квартир чотирьох місцевих жителів співробітники СБУ вилучили 19 гранат Ф-1 та 18 запалів до них, 3 гранати РГД-5, ручну протитанкову гранату РПГ-40, гвинтівку системи "Мосіна", пістолет системи "Наган" та патрони різних калібрів", - йдеться у повідомленні.

Матеріал по темі: СБУ затримала двох торговців зброєю у Ірпіні (фото)

Нагадаємо, що вчора також в Ірпені співробітники Служби безпеки України затримали двох торговців зброєю з великим арсеналом. Ними виявились місцевий чоловік та житель столиці. Вони намагалися налагодити нелегальний канал постачання вогнепальної зброї, у тому числі й з-за кордону.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Під час обшуків у помешканнях затриманих правоохоронці виявили 17 бойових пістолетів австрійської марки "Glock", понад 50 магазинів до них, десять одиниць автоматичної зброї американського та українського виробництва, 40 тисяч набоїв різних калібрів.

Окрім збуту зброї, затримані займались ще й її виготовленням.