Найближчим часом просуванням торгових інтересів України займуться закордонні офіси Торгового представника України, а також почесні торговельні аташе.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише Торговий представник України Наталія Микольська.

"При всій повазі до представників нашої дипломатії, але торговельно-економічними відносинами повинні займатись не дипломати, а фахівці з просування товарів і послуг на зовнішніх ринках",- пише вона.

"Зараз Міністерство економічного розвитку і торгівлі та я особисто працюємо над виконанням дорученням прем'єра щодо утворення офісів Торгового представника закордоном",- пише Микольська.

Читайте також: Україна і Канада домовилися про зону вільної торгівлі (фото)

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Також розглядаємо запровадження інституту почесних торговельних аташе (назва приблизна) - волонтерів, які готові працювати на іноземних ринках для просування українських товарів та послуг",- додає Микольська.

За її словами, відповідні напрацювання і проекти нормативних актів Мінекономрозвитку представить до кінця літа.