Ударника культової австралійського рок-гурту AC/DC Філа Радда заарештували в його власному будинку в Новій Зеландії.

Про це повідомляє The New Zealand Herald.

"Поліцейські взяли музиканта під варту в ніч на неділю, 19 липня", - ідеться в повідомленні.

У правоохоронних органах Нової Зеландії відмовляються коментувати арешт 61-річного барабанщика. Адвокат Радда інформацію підтвердив, але про причини події не розповів також.

Читайте також: Фронтмен Aerosmith зіграв на піаніно у канадському парку (відео)

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

ЗМІ розповідають, що на момент арешту в будинку ударника перебували жінки легкої поведінки. Тим часом сусіди Радда сказали, що нічого підозрілого у будинку музиканта у той вечір не відбувалося.

Слухання у справі Радда в окружному суді Тауранга призначили на понеділок, 20 липня. Поки невідомо, чи будуть йому пред'явлені нові звинувачення.

Нагадаємо, 9 липня суд засудив ударника до восьми місяців домашнього арешту за погрозу вбивством та зберігання наркотиків. У квітні 2015-го Радд визнав свою провину за цими звинуваченнями.

Довідка. Філ Радд став учасником AC/DC в 1975 році, в 1983 році його вигнали з колективу, проте в 1994-му барабанщик повернувся. У 2003 році його включили до Зали слави рок-н-ролу разом із рештою учасників гурту.

Кілька років жив у Новій Зеландії, де купив вертолітну компанію. У 2011 році він відкрив у Сіднеї ресторан Phil's Place. Наприкінці серпня 2014 музикант випустив сольний альбом Head Job.