Сьогодні терористи "ДНР" обстріляли населені пункти Донбасу.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Донецькій області.

В результаті артилерійських обстрілів мирних населених пунктів зі сторони проросійських терористів на Донбасі загинули четверо цивільних, ще четверо жителів отримали поранення.

"Бойовики накрили вогнем Авдіївку, Мар'їнка, Красногорівку, селища Дослідне, Піски, Верхньоторецьке, Водяне Ясинуватського району, Новгородське Дзержинського району. Постраждали 8 мирних жителів, серед них 4 загиблих і 4 поранених, в числі яких - дівчинка 2006 року народження", - йдеться в повідомленні.

Осколки вбили трьох людей - літню жінку та її онука 1995 року народження, інваліда І групи, і чоловіка 1966 народження. Вони загинули в результаті ранкового обстрілу Авдіївки. Також в цьому населеному пункті ще одна мешканка отримала поранення стегна при вечірньому обстрілі міста.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє
Показати ще

Матеріал по темі: На Львівщині в охоронця залізниці стріляли п'ять разів

В селі Водяне виявили тіло місцевого жителя 1983 року народження з осколковим пораненням стегна. Він загинув від гострої крововтрати.

"Тілесні ушкодження отримав під час обстрілу терористами близько 22:30", - уточнили в МВС.

Під час обстрілу села Первомайського близько 20.40 постраждала мама 1984 року народження і донька 2006 року народження. Жінка була поранена в руку, а дівчинка отримала травму голови. Поранені доставлені до лікарні м Селидове.

Житель села Верхньоторецьке 1993 року народження госпіталізований до лікарні м Дзержинська з осколковим пораненням кінцівки, отриманим при обстрілі села близько 7.00.

Нагадаємо, що напередодні ввечері сепаратисти обстріляли окупований Донецьк.