У Кременчуці семирічний Рома і десятирічний Ігор допомогли затримати 21-річного грабіжника. Про це повідомляють Fakty.ua.

Хлопчики грали у дворі в той час, як почули жіночий крик про допомогу. Вони побачили лежачу на асфальті жінку і чоловіка, який тікає з її сумкою. Діти відразу ж погналися за грабіжником, але йому вдалося втекти в під'їзд.

Діти попросили дорослих викликати міліцію. Вони дочекалися слідчих і розповіли подробиці злочину. Грабіжник пропонував їм 50 гривень, щоб вони припинили погоню. Він сховався від хлопчиків в будинку, переодягнувся і спокійно вийшов на вулицю, але скористатися здобиччю не зміг - його затримали міліціонери.

"Двадцатиоднорічний хлопець, зазіхнув на сумку листоноші, яка розносила пенсію, раніше не був судимий і, хоча давно живе в Кременчуці, зареєстрований в Одеській області. Хлопчаки, по суті, привели до місця, де слід шукати правопорушника і дали його детальний опис", - розповіла прес-офіцер Кременчуцького міського відділу міліції Ганна Васенко.

Матеріал по темі: Житель Миколаєва продавав гранати у власному дворі

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також жінка розповіла, що цю історія налякала маму семілетнеего Рому, якому нещодавно зробили операцію на серці.

Наступного дня заступник начальника обласного управління МВС Руслан Бірюков вручив малолітнім героям грамоти за відвагу. До них додавалась грошова винагорода - по 500 гривень кожному.