У Кіровоградській області 19-річний мешканець одного з сіл Маловисківського району викрадав метал з місць поховань на цвинтарі, щоб потім продавати його. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Голова сільської ради повідомив в міліцію про те, що на місцевому кладовищі пошкоджено декілька могил. Правоохоронці виявили факти крадіжок металевих швелерів з-під 25 пам'ятників на цвинтарях у чотирьох селах району.

Особистість вандала встановили. Безробітний місцевий житель викрадав метал з місць поховань на продаж.

Крім того, встановлено його причетність до незаконного заволодіння транспортним засобом та крадіжку з крамниці. Раніше хлопець вже був судимий за крадіжку. На його рахунку також крадіжка алкогольних напоїв, продуктів харчування та карток поповнення рахунків з магазину в сусідньому селі. Частину краденого хлопець використовував для власних потреб, а іншу він "щедро" дарував або продавав знайомим та друзям.

Читайте також: Двоє хлопчиків допомогли затримати грабіжника в Кременчузі

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За фактами вандалізму розпочато кримінальне провадження за статтею "Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого".