У київському Гідропарку затримали чоловіка, який кидався на людей з вилами.

Неадекватного помітили ще зранку, коли він погрожував компанії рибалок.

"Прийшов з вилами близько четвертої ранку. Те, що нас було четверо, його не зупинило. Назвався охоронцем кафе і спробував нас вигнати з "приватної власності" тобто громадського пляжу, наставивши впевнено на нас вила. Попросили вила опустити - маніяк послухав, образився, мабуть, і пішов", - написав на своїй сторінці в Facebook свідок події Олександр Чекменьов.

Однак через 40 хвилин неадекватний чоловік знову дав про себе знати. При цьому маніяк змінив одяг і знову напав на місцевих рибалок. Один з них надав навіженому відсіч.

"Я дістав заготовку з кишені і дуже голосно крикнув "стій, стріляти буду!" (два роки часовим в армії знадобилися нарешті), змусив його лягти на пісок. Виявляється, одного хлопця він таки встиг вилами в плече штрикнуть. А до цього кидався з тими ж вилами на машину. Потім хлопець з дівчиною підійшли - їм він міліціонером представився і теж вилами хотів потикати, але хлопчина розібрався ... Виявляється, він перевдягався, хлопці вибили з нього місце, де він рюкзак ховав", - зазначив Олександр Чекменьов.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Жителі Київщини налякані маньяком - там знайшли голий труп

До місця події викликали правоохоронців.

"Поліція прилетіла перша! Культурні такі, наручники наділи. Потім дві "швидкі", потім вже слідча бригада."Маніяк-невдаха" голосив, що у нього діти малі то двоє, то троє, то він охоронець кафе, то він і зовсім міліціонер", - написав очевидець.

З'ясувалося, що напередодні ввечері маніяк з вилами напав на відвідувача місцевого кафе.

"Хлопець йшов відпочивати в кафе, на виході зустрів чоловіка з вилами, і той почав його ображати. А в якості останнього аргументу - вдарив вилами, поранив в плече й ногу", - розповіли в міліції виданню Киев Сегодня.

У результаті правопорушника затримали.

"Його особу встановили ​​- він киянин, був тверезим. Вила у нього відібрали. Він каже, що знайшов їх біля одного з кафе", - повідомили в міліції.