Терорист Ігор Безлер, більш відомий на прізвисько "Бєс" сьогодні кличе своїх військових на нараду.

Як повідомляє Хвиля, він повернувся до Горлівки.

Місцеві жителі відзначають, що можливо сепаратисти будуть обговорювати "главу" самопроголошеної "ДНР" Олександра Захарченка, з яким у "Біса" був конфлікт.

Раніше повідомляли, що Ігор Безлер, який має в розпорядженні декілька тисяч терористів і бойову техніку, планує створити "Горлівську народну республіку".

Наразі горлівські блокпости контролюють люди "Бєса" і вже незабаром під його контроль можуть перейти Горлівка, Єнакієве і Пантелеймонівка Донецької області.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Про те, що Безлер знову з'явився в Горлівці, повідомляє і горлівський журналіст Микита Синицин.

"Мені про це сказали ще 14 липня, сказавши, що приїхав він у понеділок з Криму, де навчав новобранців", - написав Синицин на своїй сторінці у Фейсбуці.

Втім, зазначив він, подібна інформація постає не вперше, її потрібно надійніше її перевірити.

Читайте також: На день народження Гіві влаштував "брудні танці" з терористками (відео)

Нагадаємо, в лютому 2015 Ігоря Безлер помітили в Криму на одному з масових заходів, присвячених річниці виведення радянських військ з Афганістану. Раніше він втік з Горлівки через конфлік з Захарченко.