Працівника Державної фіскальної служби затримали на Львівщині за хабар під час сприяння у припиненні реєстрації суб'єкта підприємницької діяльності, .

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки Львівщини здійснили ось таке фатальне затримання. Під час одержання хабаря сумі 2,5 тисячі гривень від приватного підприємця робітника податкової зловили.

Прокуратура Львівської області відкрила кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого статтею "Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою".

Читайте також: Військового, який купив BMW на кошти учасників АТО, посадять на 6 років

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Наразі триває розслідування. Порушникові буде повідомлено про підозру, а потім йому оберуть запобіжний захід.