Вночі було затримано дев'ять азербайджанців, які на п'яти автомобілях в напрямку Донецька везли десять тонн контрабандного м'яса. Їх перехопила група Бома на розмежувальній лінії.

Про це повідомляє воєнний журналіст та волонтер Родіон Шовкошитний на своїй сторінці у Facebook

Зі слів активіста також стало відомо, що операція пройшла на відмінно. Затримавши цих контрабандистів, група вже поспішала на перехват інших.

"Фіскали оформлюють. Деталі пізніше – летимо на місце розвантаження фури за якою всю ніч ганялися.", - написав Шовкошитний.

Читайте також: Терористи обстріляли Авдіївський коксохімічний завод з танку

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомлялося раніше, Родіон Шовкошитний не вперше бореться з контрабандистами на сході України. Нещодавно група, в якій був волонтер, також перехопила дві фури з контрабандою на розмежувальній лінії в зоні АТО.

З 15 липня в штабі АТО займаються формуванням нових мобільних груп для боротьби з контрабандою. До їх складу можуть входити так само волонтери, прикордонники, співробітники ЗБУ та десантники.