У зоні проведення спецоперації в Донецькій області співробітники СБУ перекрили канал контрабанди нафтопродуктів з території Російської Федерації.

Про це сьогодні повідомили в прес-службі Служби безпеки.

"СБУ спільно з державною фіскальною службою в районі проведення антитерористичної операції перекрила канал контрабанди нафтопродуктів з території Російської Федерації в Україну", - йдеться в повідомленні.

Поблизу державного кордону біля селища Пантюхине Новопсковського району Луганської області виявили незаконно прокладений нафтопровід довжиною близько кілометра. Трубопровід виходив на територію приватного домоволодіння. Там і проводили розлив нафтопродуктів.

Читайте також: Азербайджанці намагалися провезти в Донецьк 10 тонн контрабандного м'яса

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Співробітники Служби безпеки також виявили та вилучили обладнання для перекачування нафти і замасковану цистерну ємністю 50 кубометрів, в якій зберігалося п'ять тонн паливно-мастильних матеріалів. Знайдено ще 50 тонн пального. Трубопровід демонтували.

Наразі правоохоронці порушили кримінальну виробництво за статтею "незаконне транспортування з метою збуту підакцизних товарів". Оперативно-слідчі дії тривають.