"Ощадбанк", один з найбільших банків країни, обрав для судових засідань із Росією компанію, яка вела справи ЮКОСа.

Вибір "Ощадбанку" припав на компанію Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan LLP.

"Юридична фірма Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan LLP — світовий лідер із вирішення міжнародних суперечок — представлятиме "Ощадбанк" в суперечці проти Росії, пов'язаній з втратою інвестицій у Криму", — сказано в повідомленні Цензор.net.

Компанія має високий статус на ринку. У фірми 18 офісів по всьому світу і більше 700 юристів у штаті, чия спеціалізація судові суперечки. У більш ніж 90% випадків справи завершувалися на користь компанії. Так, протягом двох останніх років компанія виграла для своїх клієнтів близько 28 млрд. доларів.

Читайте також: "Росія загрожує Швеції "військовими наслідками" у відповідь на вступ країни до НАТО"

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Андрій Пишний, голова правління банку, заявив: "Ми обіцяли, що будемо з кращими. Зараз з нами люди, які були безпосередніми учасниками і архітекторами перемоги ЮКОСа в суперечці з РФ. Це найбільш успішна компанія, професіоналізм якої підтверджений дев'ятьма позитивними судовими рішеннями з десяти. Отже, в арбітраж ми підемо з сильною командою, яка має досвід перемог у суперечках з Росією".

Нагадаємо, "Ощадбанк" має намір відсудити у Росії 15 млрд. грн. як компенсацію шкоди, заподіяною окупацією Криму.