Правоохоронні органи знайшли лабораторію, що виготовляла наркотики, які згодом розповсюджував прокурор відділу прокуратури Київської області.

Про це повідомив на своїй сторінці Давид Сакварелідзе:"Вчора ввечері працівниками нашої Генеральної інспекції спільно з СБУ під час збуту частини партії наркотиків (20 гр речовини на суму 8000 грн) був затриманий прокурор відділу прокуратури Київської області, а також його постачальник. Вартість всієї партії оцінюється приблизно в 50 000 грн.".

Читайте також: "Азербайджанці намагалися провезти в Донецьк 10 тонн контрабандного м'яса"

У виявленій лабораторії було знайдено все необхідне для виготовлення наркотиків обладнання та три ручні гранати.

І прокурор, і його спільники затримані. Їм загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Хочу в черговий раз відзначити злагоджену і результативну спільну роботу працівників Генпрокуратури і Служби безпеки. Саме такий підхід дозволяє досягати результатів і дійсно очистити систему від злочинців і корупціонерів. Спасибі Вам, хлопці, за продуктивну роботу! Ми будемо і далі йти цим шляхом. Обіцяли, робимо" — додав Сакварелідзе.