На вулиці Леніна в Дніпропетровську 45-річний грабіжник зірвав з шиї 34-річної жінки срібний ланцюжок. Потерпіла разом зі своїм чоловіком самостійно затримали горе-злодія і передали робітникам міліції.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ Дніпропетровської області.

Пара звернулася в міське управління міліції і написала заяву про крадіжку. Викрадене вилучили. Злодієві-невдасі загрожує штраф у розмірі від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк від 120 до 240 годин, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Читайте також: Двоє хлопчиків допомогли затримати грабіжника в Кременчузі

Нагадаємо, У Кременчуці двоє хлопчаків семи і десяти років допомогли затримати 21-річного грабіжника. Вони побачили, як чоловік вкрав у жінки сумку. Діти відразу ж погналися за грабіжником, але йому вдалося забігти в під'їзд. Хлопчики попросили дорослих викликати міліцію. Грабіжник пропонував їм 50 гривень, щоб вони припинили погоню.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще