Працівники міліції Київської області встановили та затримали підозрюваного у вбивстві волонтера.

Про це повідомили у прес-службі обласного управління МВС.

До чергової частини Києво-Святошинського райвідділу міліції зателефонував медичний працівник столичної лікарні і повідомив, що до них доставлено 43-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями, від яких він помер.

Судово-медичний експерт діагностував на тілі потерпілого кульові поранення в груди та обличчя.

За словами заступника начальника главку міліції Київщини Дмитра Головіна, під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився 40-річний мешканець Києва, який вже мав проблеми з законом.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Читайте також: Канадський мобільний військовий госпіталь передадуть до АТО (фото)

Підозрюваний зізнався у скоєнні правопорушення. Він розповів, що напередодні він разом з товаришами поїхав до села Гурівщина. Там він мав зустрітися з потерпілим для вирішення конфлікту. Під час з'ясування стосунків зловмисник дістав пістолет та здійснивкілька пострілів в свого знайомого, після чого сів в автомобіль і зник з місця події.

Пораненого чоловіка одразу відвезли у лікарню. Однак, медикам врятувати волонтера не вдалося, він помер.

На даний час підозрюваний затриманий. Його звинувачують в умисному тяжкому тілесному ушкодженні. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове слідство триває.