Популярна актриса вирішила продати квартиру та віллу - загальною вартістю майже 35 мільйонів.

Про це повідомляє Корреспондент.

"Популярна американська актриса Джулія Робертс виставила на продаж свою нью-йоркську квартиру в районі Грінвіч-Віллідж. Вона планує виручити за апартаменти 4.5 мільйона доларів", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Кустуріца згоден із рішенням щодо заборони концерту

Квартира розташована в цегляному будинку. Вона має три спальні, три ванні кімнати, великі панорамні вікна, дров'яний камін та простору терасу.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також актриса виставила на продаж свою віллу на північному узбережжі острова Кауаї - найстародавнішому з основних Гавайських островів. Її побудували ще у 1925 році.

Джулія придбала віллу у 2011 році за 14 мільйонів доларів. Наразі вона планує виручити за неї майже 30 мільйонів.

У 47-річної Робертс залишиться ще пент-хаус в елітному районі, який вона наразі здає в оренду.

Джулія Робертс - одна з найбільш високооплачуваних актрис у світі. Першим успіхом актриси в кіно стала роль у фільмі "Сталеві магнолії", за який вона отримала премію "Золотий глобус" і номінацію на "Оскар". Через рік Робертс набула статусу "зірки Голлівуду" після головної ролі в мелодрамі "Красуня", що принесла їй другий "Золотий глобус" і номінації на "Оскар" і BAFTA.

Фільми з її участю принесли в світовому прокаті прибуток понад два мільярди доларів.