Лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк під час сімейних канікул з родиною у сонячній Болгарії зустрівся з українськими дітьми. Вони приїхали у містечко Кітен відпочити у літньому таборі.

Про це повідомляє Мyvin.

"Завдяки всемогутньому Інтернету дізнався, що за 80 кілометрів від місця, де відпочивав з дружиною і дітьми, знаходиться мій добрий товариш - головний богатир України Василь Вірастюк. Він приїхав до сина у табір "Вместе", - розповідає Віктор Бронюк.

Артист розповів, що йому подобається спілкуватись з дітьми. Разом з ними він пригадав своє чергування у літньому таборі.

Діти засипали лідера "ТІК" запитаннями про шлях до успіху, секрети українського шоу-бізнесу і любов до сцени, а оскільки заздалегідь приготували кілька фонограм, від Віктора отримали ще й імпровізований концерт.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Діти з лідером гурту гучно співали пісні з репертуару "ТІКа". На згадку про чудову зустріч презентували музиканту фірмову зелену краватку свого табору.

Читайте також: Батьки Скрябіна порозумілись з владою щодо парку на честь сина

"Одразу згадалося, як колись я сам був вожатим. Вперше на третьому курсі педучилища опікувався загоном діток середнього шкільного віку в оздоровчому таборі "Світанок" у селі Петрашівка Ямпільського району Вінницької області. А вже під час навчання в університеті я "пішов на підвищення" - був художнім керівником у таборах в Одесі та інших містах", - розказує Віктор Бронюк.

Нагадаємо, що нещодавно гурт дав концерт у низці міст України з нагоди свого п'ятиріччя.