Ураїнська співачка Кіра Мазур змогла познайомитися з продюсером відомої французької співачки ZAZ Керредіном Солтані завдяки соцмережам.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Вона не змогла домовитись з українськими продюсерами про співпрацю, тому вирішила просити допомоги у іноземців.

Будучи прихильницею ZAZ, її стилю в музиці, KIRA попередньо вивчивши французьку мову, написала французу і показала свої роботи.

Продюсер і автор пісень був настільки вражений її талантом, що запропонував попрацювати разом. Молоду українську вокалістку запросили до Франції, де спочатку вона записала пісню, написану спеціально для неї іменитим продюсером, а після зняла кліп з його ж участю, презентація якого намічена на вересень цього року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читайте також: "Мотор'ролла" прийшли на концерт "експериментальної" бандуристки (відео)

Нагадаємо, що Керредін Солтані - французький продюсер, автор-виконавець, засновник продюсерської компанії "It's ma prod". За композицію "Je Veux", написану для молодої співачки ZAZ і принесла їй всесвітню популярність, Солтані отримав "Греммі" в номінації "Краща пісня року" у 2011 році.