Протягом вчорашньої доби сепаратисти здійснили 86 обстрілів позицій сил АТО та двічі гатили по мирних населених пунктах. Із 18:00 до опівночі відбулося понад 50 обстрілів.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"О 21:15 розпочався обстріл терористами селища Новгородське з боку Горлівки. Протягом сорока хвилин злочинці зі 122-мм артилерії вели вогонь по житлових кварталах", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: В Широкиному та Мар'інці працюють снайпери сепаратистів

Із 122-мм гаубиць та 120-мм мінометів бандформування відкривали вогонь по позиціях сил АТО поблизу населених пунктів Авдіївка, Новгородське, Піски, Ленінське, Опитне.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

О 22:05 диверсійно-розвідувальна група чисельністю близько десяти чоловік намагалася проникнути на одну із позицій сил АТО в районі Опитного. Українські бійці дали відсіч бандитам.

Сьогодні, станом на 6:00, бойовики здійснили обстріли зі 120-мм мінометів позицій сил АТО поблизу населених пунктів Розсадка та Лозове.

"Понад 10 разів протягом ночі бандформування вели вогонь зі стрілецької зброї та мінометів по позиціях наших військ в районі Мар'їнки, що в передмісті Донецька", - підсумував спікер АТО Дмитро Гуцуляк.