На Донбасі сталась дорожньо-транспортна пригода за участю п’яного бойовика "ДНР", який бойовим автомобілем наїхав на авто мирних мешканців, є жертви.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

За інформацією відомства, бойовик, будучи на підпитку наїхав на авто, у якому знаходився мысцевий мешканць. В результаті зіткнення чоловік загинув на місці.

"Під час пересування бойової техніки в рамках підготовки до "святковим" заходів водій бойової машини зі складу одного з полків 1 АК ВС РФ, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, скоїв наїзд на легковий автомобіль місцевого жителя. Цивільний водій автомобіля помер на місці події", - повідомили у міністерстві.

Також представники Міноборони зазначили, що на непідконтрольній території в результаті тиску командування на полку на "місцеві правоохоронні органи", загиблого чоловіка визнали винним у ДТП.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", столична автоледі протаранила машину з пенсіонерами.