Травневі свята закінчилися трагічно для двох киян. Вранці 2 травня на столичному проспекті Перемоги сталася страшна аварія.

Водій таксі Kia пізно помітив опору шляхопроводу, спробував зробити маневр, пролетів 35 метрів і врізався правим боком у відбійник, пише dtp.kiev.ua.

Чоловік за кермом загинув на місці. За словами пасажира, він був дуже п'яний, "але треба було їхати".

Що стосується самого клієнта таксі, то він знаходиться у реанімації лікарні №17 у відділенні політравми. Пасажиру відірвало руку.

Чоловік виявився музикантом. Всю дорогу до клініки він благав медиків врятувати його руку. Кінцівку забрали з ним, але лікарі нічого не змогли пообіцяти - дуже вже сильно вона пошкоджена.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На місці події працює поліція та оперативно-слідча група. Правоохоронці обмежили рух проспектом в обох напрямках, адже уламки автомобіля розлетілися на три смуги.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", фура знищила легковик із пасажирами на Закарпатті.